Automata porfestés

Konvejor-pályás, automata porszóró berendezésünkön kis- és nagy sorozatszámú alkatrészek porfestését vállaljuk a megrendelő igénye szerinti festék használatával.

Az automata porfestő berendezés acél és alumínium munkadarabok porszórását végzi. A munkadarabok maximális mérete (magasság x hossz x szélesség): 1800mm x 7200 mm x 1000mm maximális tömegük 1 tonna/m lehet.

Festési kapacitásunk: akár 140.000 m2 / év

Az alkatrészek vegyi előkezelését többféle módon tudjuk elvégezni. A zsírtalanítás és savas pácolás után sárga-kromát bevonatot vagy krómmentes konverziós bevonatot tudunk felvinni a felületre. Ezek meggátolják az adott fém korrózióját és segítik az előírt festék-bevonat tapadását. Továbbá szintén zsírtalanítás és savas pácolás után cink- vagy vasfoszfát korrózióvédő réteget tudunk felvinni a felületre. Ez a réteg vegyi úton kötődik az acélfelülethez és ennek a rétegnek korrózió gátló és festéktapadást javító hatása van.

A munkadarabok elektrosztatikus porszórása a ciklonos leválasztású, porszóró fülkében történik. A szóró fülkében a négy automata GEMA porszóró pisztoly mellet, a kabin minkét oldalán lehetőség van a kézi szórásra is. Az automata pisztoly párok két tengely mentén mozgathatóak. A mozgatást egy számítógép vezérelt rendszer végzi a programozás paramétereinek megfelelően.

Az utolsó fázisban a beégető kemencében történik a munkadarabokra felvitt porfesték beégetése. A kemence folyamatos üzemű, szakaszos rendszerű, számítógép vezérelt.

Az egységek közti anyagmozgatás gépi (automata vezérlésű) konvejor rendszerrel történik. Egyeztetett feltételek mellett cégünk a festésen kívül az alkatrészek szállítását is vállalja.E-mail:
info@geobuild.hu
Tel:
+36-20-4055-3330
+36-30-573-1174
Cím:
Geo-Build Kft.
1225 Ipartelepi utca 5.
Cégjegyzékszám:
01-09-887498
szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró