Kézi porfestés

Az elektrosztatikus porfestés, közismert nevén szinterezés vagy porszórás egy olyan technológia melynek során a tárgyak felületét egyenletes, vékony, műanyag bevonattal látják el.

E technológia garantálja a porfesték rendkívüli tapadását, időtállóságát és technológiánk környezetbarát jellegét is.

Az eljárás során egy olyan nanokerámiás réteget képzünk a fémfelüleleten, mely a porfesték és a fémfelület között kialakulva biztosítja a rendkívüli festéktapadást és korrózióállóságot. A nanotechnológiás előkezelés után a porfestéket manuális vagy automata, elektro- vagy tribosztatikus porfestő pisztolyokkal felhordjuk a zsírtalanított és nanokerámiával előkezelt fémfelületre.

A porfestést követően a tárgyakat speciális beégető kemecékben 180-190 C-on ráolvasztjuk a fémfelületre, vagyis az ún. „térhálósodás” során a műanyag szerkezet eléréséig kb. 10-25 percig ezen a hőmérsékleten tartjuk. E folyamat során alakul ki a tartós, időtálló, útólag is megmunkálható, darabolható, jó tapadású és mégis rugalmas műanyag porfesték bevonat. Ügyfeleink kívánsága szerint a RAL Classic és az újonnan bevezetett RAL Design és RAL Effect színskálák bármely színében elvégezzük a porfestési megbízást. Beszállítóink által szolgáltatott porfestékkészletünk biztosítja, hogy a leggyakrabban használt porfestékek állandóan rendelkezésre állnak, így késlekedés nélkül elindítható a porfestési eljárás. A folyamatos porfestékbeszerzés miatt a készleten nem tartott porlakk is rendkívül gyorsan beszerezhető.

Technológiai sorunkkal 6,5m x 2m x 3m maximális tárgyméretig tudunk felületkezelni és porfesteni. Kizárólag a legnagyobb porfestékgyártók tesztelt, prémium minőségű, pofestékeit használjuk tevékenységünk során, ezzel is biztosítva az egyenletes és megbízható minőségi szolgáltatás alapját. Beszállítóink között olyan nagy neveket említhetünk mint az Oxyplast, az Akzo Nobel, a Pulvertech vagy az Du Pont, mely partnerekkel a szoros technikai és szakmai együttműködés is segíti ügyfeleink egyedi elvárásainak maradéktalan teljesítését.
E-mail:
info@geobuild.hu
Tel:
+36-20-405-3330
+36-30-573-1174
Cím:
Geo-Build Kft.
1225 Ipartelepi utca 5.
Cégjegyzékszám:
01-09-887498
szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró szinterezés porfestés porszórás porfestő porszóró